Assurantiën

Een goede verzekering brengt rust en zekerheid. U voorkomt dat de financiĆ«le gevolgen van schade of onverwachte gebeurtenissen uw plannen doorkruisen. Sterker nog: de juiste dekking is van belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Welke risico's u wilt of moet verzekeren, hangt van veel factoren af. Eén ding is zeker: verzekeren begint met een analyse van de risico's.
Wij kunnen u adviseren over alle denkbare verzekeringen voor zakelijke en particuliere doeleinden. Van bouwontwerp-, CAR- en ongevallenverzekering tot ziektekosten-, aansprakelijkheids- en inboedelverzekering.
Onze adviseurs zorgen dat de gegevens in de polis overeenkomen met uw werkelijke bedrijf(sactiviteiten). Ogenschijnlijk onbelangrijke verschillen tussen de polis en de actuele situatie kunnen een claim al kansloos maken.
Mocht u de schade willen verhalen op uw verzekeraar of die van de tegenpartij, dan begeleiden wij dit traject. We maken ons sterk voor de optimale vergoeding waar u recht op hebt. In de discussies die dat soms oplevert, behartigen we als een gerespecteerde gesprekspartner uw belangen.